Hvidevarer

Er din opvaskemaskine gået i stykker, emhætte blevet for gammel eller har du brug for en ny vaskemaskine til bryggerset?

Hvad end der er tale om vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, køleskabe eller noget helt andet, finder du her i butikken et udvalg af lidt af hvert.

Se hvidevare tilbud, her »

Vi har valgt at samarbejde med Elsalg, da de kombinerer to ting vi ved vores kunder holder af – lave priser og god kvalitet.

Elsalg har fingeren på pulsen når det gælder nye teknologier og nye solide fabrikanter. Deres indkøbere har enorm erfaring i at spotte nye spændende produkter og forhandle rigtig gode priser – noget som selvfølgelig kommer dig til gode.

Hvis du bor i Hammel, Ry, Skanderborg, Silkeborg, Skovby eller en af andre omkringliggende byer, kan du lige så godt tage et smut forbi vores butik på Skolevej 1 i Låsby.

I hverdagene åbner vi butikken allerede klokken 8 og lukker først igen 17:30.

Her kan du få gode råd om forskellige hårde hvidevarer, hvilke produkter der passer til din situation, hvordan man vedligeholder ens hvidevarer og mange andre nyttige råd, som kan hjælpe med at holde dine hvidevarer kørende i mange år fremover.

Har du fundet et produkt du bare må eje, er det en god idé at ringe i forvejen for lige at høre, om vi har det på lager.

Hvis ikke kan vi hurtigt skaffe det hjem til dig!

Ring 86 95 11 44
og få et godt tilbud!

Navn / Firmanavn

E-mail

Tlf. nummer

Adresse

Emne

Besked ..