LOKAL ELEKTRIKER OG ELINSTALLATØR GENNEM MANGE ÅR
I Silkeborg, Skanderborg, Galten, Skovby, Hammel og Ry

Autoriseret el-installatør Arne Overgaard overtog den 1. marts 1988 Låsby El-forretning og i 2005 blev navnet ændret til Låsby El. Låsby El-forretning blev startet i 1928 af Carl Rasmussen og var indtil 1987 videreført af Carls søn Harry Rasmussen.

STOR FLEKSIBILITET OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

I Låsby El bestræber vi os på at udvise stor fleksibilitet, så flest mulige opgaver løses hurtigst og effektivt af vore engagerede medarbejdere. Låsby El beskæftiger: el-installatører, elektrikere, elektriker lærlinge samt kontor- og butiksmedarbejder.

Låsby El beskæftiger sig med alt indenfor traditionel elarbejde, herunder opsætning af alarmer.

Inden for intelligente og programmerbare bygningsinstallationer, anvendes komponenter og kontakter fra det brugervenlige zensehome og på sikringsområdet er der etableret et samarbejde med ACN-sikring.

Udviklingen indenfor disse områder beror i høj grad på vores stabile medarbejderes lyst til, at prøve kræfter med disse nye arbejdsområder.

EL MED SIKKERHED

Låsby El er medlem af brancheorganisationen Tekniq, som i dag repræsenterer cirka 2.800 tekniske installationsvirksomheder inden for el- og vvs-branchen. TEKNIQ er den fjerdestørste erhvervs- og arbejdsgiverorganisation i Danmark. Kun autoriserede el-installatørvirksomheder må anvende “IS” mærket, hvilket giver dig sikkerhed for kvalitet og faglighed.

EL-SALGS BUTIK

Låsby El har en butik, som er medlem af kæden El-Salg. Butikken tilbyder et udvalg i bl.a. hvidevarer, lamper, LED-pærer, alm. pærer, specialpærer, lysrør, sikringer, stikpropper o.lign.

Lokal elektriker og elinstallatør i Låsby og omegn

Med over 80 år i branchen, har vi hos Låsby El hjulpet mange tilfredse kunder lokalområdet med solidt og kompetent elarbejde. Skal du bruge en elektriker eller elinstallatør, er du altid velkommen til at kontakte os. Med vores placering i Låsby, kan vi hurtigt køre ud til både Silkeborg, Galten, Skovby, Hammel og Ry og de omkringliggende byer.

Har du brug for et godt tilbud er du velkommen til at kontakte os.