Alarmer

Alarmer i Skanderborg, Silkeborg, Ry, Hammel, Galten og Skovby

Er du på jagt efter alarmer til boligen? I så fald er du kommet til det rette sted.

Her hos Låsby El har vi et stort udvalg af kvalitets alarmer til rimelige priser.

El-Matic Alarmer – pålidelige og prisvenlige

Vi har allieret os med El-Matic, som leverer sabotagesikrede alarmer til danske hjem. Efter en grundig analyse af markedet er vi kommet frem til, at El-Matic er det bedste valg, når det kommer til de typer alarmer vi gerne vil tilbyde vores kunder.

En anden fordel ved El-Matic alarmer er, at de er nemme at installere – selv for folk som ikke er vant til at installere alarmer.

Med den tilhørende manual kan du sætte alarmen op på nul komma fem, så du kan forlade dit hjem med ro i sindet. Alarmerne kan betjenes på mange måder, f.eks via en smartphone, tablet eller på selve kontrolpanelet. Med app’en kan du altid holde styr på din alarm og sørge for, at dit hjem er sikret.

GSM eller IP?

Når du skal ud og købe en El-Matic alarm, får du valget mellem GSM- eller IP-teknologi.

Det er egentlig meget simpelt: GSM benytter mobilnettet til at kommunikere med omgivelserne, mens IP benytter hjemmets internetforbindelse.

Det er lidt af en smagssag, og mange vælger da også IP, da de fleste danskere har ubegrænset internet installeret.

Er du i tvivl om hvilken forbindelse du skal vælge, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 86 95 11 44, eller ved at sende en mail til info@laasbyel.dk.

Er du i Skanderborg, Silkeborg, Ry, Galten, Skovby eller andetsteds tæt på Låsby, kan du lige kigge forbi butikken – så finder vi sammen den perfekte alarm til din bolig.

Ring 86 95 11 44
og få et gratis tilbud!

Alle tilbud er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

E-mail

Tlf. nummer

Adresse

Emne

Besked ..