Varmepumper

Varmepumper i Silkeborg, Skanderborg, Ry, Hammel, Galten eller Låsby

Står du og overvejer at få installeret varmepumpe i din bolig?

Befinder du dig tæt ved eller er du boende i Silkeborg, Skanderborg, Ry, Hammel, Galten eller Låsby, foreslår vi at du kigger forbi vores butik, hvis du er på jagt efter en varmepumpe af høj kvalitet.

Sådan fungerer vores varmepumper

En varmepumpe fungerer lidt som en svamp for omgivelserne omkring din bolig.

Den smarte pumpe flytter den omkringliggende energi – såsom jord, der er blevet godt varmet op af solen, og udeluft – og overfører den til de indendørs radiatorer, som gulvvarme eller puster det direkte ind i boligen som varm luft.

Energien fra naturen bliver overført ved hjælp af et kølemiddel, der skiftevis fordamper og kondenserer – lidt ligesom vi kender det fra vores køleskab.

Forskellen er selvfølgelig bare, at et køleskab sender energi ud, mens en varmepumpe fører energien ind i din bolig.

Når varmepumpen ikke kan følge med

Alle varmepumper vil på et eller andet tidspunkt være ude for, at de ikke kan følge med varmebehovet inde i huset. Til kolde vinterdage får varmepumper hjælp af deres indbyggede elpatron, som slår til når der er brug for det.

Elforbruget vil naturligvis stige i disse perioder, som oftest opstår under meget kolde forhold, eller hvis varmepumpen er for lille i forhold til boligen.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt størrelsen på din nuværende varmepumpe passer i forhold til dit hus, er du velkommen til at kontakte os – så kommer vi med en god og gratis vurdering.

Ring 86 95 11 44
og få et godt tilbud!

Navn / Firmanavn

E-mail

Tlf. nummer

Adresse

Emne

Besked ..