Ventilationer
I Silkeborg, Skanderborg, Galten, Skovby, Hammel og Ry

Leder du efter ordentlige ventilationer til at bekæmpe et dårligt indeklima eller fugt?

Som utallige undersøgelser har vist, er god udluftning nødvendigt for at bevare koncentrationen og vedligeholde generel velvære. Dårligt indeklima leder hvert år til rigtig mange sygedage rundt omkring på danske arbejdspladser, ligesom det kan lede til hovedpiner og frustrationer hjemme i stuerne hos Hr. og Fru. Danmark.

Der er dog en løsning på problemet – med det rette udstyr er du nemlig sikret et godt indeklima i fremtiden, hvad end vi taler om arbejdspladsen eller hjemme i boligen.

Slip for fugtskader

I kampen mod fugt findes der næppe et bedre værktøj end god ventilation.

Med den rette installering af det rigtige ventilationsprodukt, kan man nemt få bugt med selv de mest indelukkede og fugtige rum.

Hvis man samtidig kigger på alle de grumme ting fugt kan resultere i, såsom en efterfølgende svampeskade, er det værd at overveje, om ventilation er et område man har råd til ikke at investere i.

Heldigvis kan du hos os finde gode ventilationer til rimelige priser. Vi er også klar til at rykke ud og installere hele molevitten for dig, igen til rigtig gode priser. Ring i dag på 86 95 11 44 eller send os en mail til info@laasbyel.dk, så finder vi en dato og et tidspunkt hvor vi sammen kan sætte os ned over en kop kaffe, og finde den helt rigtige løsning til din bolig.

Vi hører til på Skolevej 1 i Låsby, Skanderborg, Silkeborg Ry, Hammel og Galten.

Ring 86 95 11 44
og få et gratis tilbud!

Alle tilbud er uforpligtende.

Navn / Firmanavn

E-mail

Tlf. nummer

Adresse

Emne

Besked ..